TAKEOFFANTWERP Entrepreneurial Roundup 2019

Op dinsdag 30 april kwamen 150 jonge Antwerpse ondernemers samen in de Antwerpse Brouw Compagnie voor de Entrepreneurial Roundup van TAKEOFFANTWERP. Een avond vol talks, pitches, inspiratie, netwerken & awards. Wij mochten de menuborden (of A-frames) onder handen nemen en dat deden we met alle plezier! Bekijk hier de foto’s: opgepast voor watertanden bij de heerlijke menuopties!

 

Let’s go Donutello!

O-Cortado was niet onze enige bezigheid deze afgelopen twee weken. Wij hebben hiernaast ook nog eens een hele hele lekkere klant binnen gehaald.. Een (h)eerlijke tip: ze verkopen de beste donuts van Belgiƫ! Donutello natuurlijk! LOAS mocht de menu borden beletteren van de pop-up store in Leuven. Laat je verleiden tot een bezoekje!

 

 

 

 

 

 

En het avontuur met Donuttello is nog niet klaar. LOAS mag voor de vestiging in Antwerpen zorgen voor hele mooi raamtekeningen. Benieuwd naar het resultaat? Wij laten het jullie zo snel mogelijk zien in een nieuwe blog! Tot snel!

Een vliegende start: de selfieccino van O-Cortado

YAY! Onze eerste twee weken als start-up zijn een feit. Omdat wij jullie graag willen meenemen in deze spannende reis houden wij jullie graag up-to-date over onze avonturen.

Vorige week zijn wij op prospectie gegaan naar onze eerste klant.
Dit is O-Cortado geworden, een leuk koffiehuis in Antwerpen. LOAS heeft hun A-frame onder handen genomen en weer mooi geletterd. Omdat wij natuurlijk marketing studenten blijven, hebben wij gekozen om hier de USP
van O-Cortado nog eens extra in het zonnetje te zetten. De selfieccino is uniek in Antwerpen en staat op dit moment als mooi visitekaartje buiten te stralen.

Check hieronder de transformatie!

Before
After