Meet the Artists

Meet the artists

De LOAS-artiesten slagen er elke keer weer in designs aan te leveren die de verwachtingen van de klant overstijgen. Zelf verliefd geworden op een stijl of artiest? Contacteer ons vandaag nog voor een persoonlijk gesprek over uw project!

Heb je zelf bakken talent en wil jij samen met LOAS het verschil maken voor bedrijven,  schrijf je hier in en versterk het LOAS-team.

Naomi

Naomi, een onvermoeibare, creatieve duizendpoot die verschillende stijlen op papier (of raam) zet. Haar kleurrijke designs weerspiegelen haar enthousiasme. Deze artieste met hands-on mentaliteit heeft veel te bieden. 

Estée

Estée is van alle markten thuis. Ze is een krak in digitale teken-ingen (die als sticker op jouw raam komen), ze maakt design op maat van jouw bedrijf en tovert daarnaast moeiteloos eigen prints uit haar mouw.

Laura

Laura is founder van LOAS en neemt vaak ook zelf de pen in de hand. Handlettering is haar forte en op korte tijd voorziet ze jouw menuborden, A-frames en andere oppervlaktes van sierlijke letters en boodschappen.